Setari Cookie-uri

Adevarul gol-golut: Cum e sa fii insarcinata?

Nu, nu este ca in paradis.

Kim Kardashian vorbeste deschis despre perioada prin care trece. Starul reality-show-ului Keeping up with the Kardashians este insarcinata in sase luni, tatal copilului fiin cantaretul Kanye West.

Kim a declarat recent ca uraste sa fie insarcinata, vedeta sfatuindu-si sora mai mica sa aleaga adoptia sau o mama surogat daca isi doreste un bebe:

Este groznic. Urasc sa fiu insarcinata. Ma doare tot corpul. Am stari de paranoia destul de des si incep sa caut starile pe google. Rezultatele care imi apar ma sperie si mai tare. Tot timpul sunt speriata.
Asteptam ca aceasta experienta sa fie incredibila, sa pot manca tot ce vreau, unde vreau, sa ma simt bine.

Nu a fost asa. Spatele ma doare, sanii ma dor, stomacul ma doare, picioarele ma dor, capul ma doare, ochii ma dor, unghiile ma dor. Plang tot timpul. E groaznic.” – a declarat Kimmie, proaspat divortata, care se gandeste deja la o noua casatorie, informeaza Dailymail.

Citește și:

Chiar imi doresc sa ma casatoresc. De mica imi doresc o familie fericita. Chiar daca am crezut ca am gasit partenerul ideal, mi-am dat seama ca nu el e alesul… cred ca am fost extrem de puternica pentru ca am recunoscut repede si nu am pierdut timpul.” – a mai spus aceasta.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.