Admiratorii Mihaelei Radulescu (44 ani) se pot declara fericiti. Vedeta revine pe micul ecran, dupa aproape un an de zile de pauza. Ea va fi jurat intr-o emisiune estivala la Antena 1. Raduleasca vrea sa aiba din nou propria emisiune, ca-n vremurile bune, dar pana atunci a acceptat aceasta oferta.

Mihaela Radulescu va face parte dintr-un juriu alcatuit numai din vedete autohtone. Ea va fi jurat in cadrul emisiunii pe care o va prezenta Pepe, pe parcursul acestei veri, la Antena 1.

Diva va puncta vedetele de la noi inscrise in emisiunea-concurs, care vor fi supuse la diverse probe.

Stabilita de cativa ani in Franta, fosta prezentatoare a emisiunii „Duminica in familie" de la Antena 1 va fi nevoita sa faca naveta, in curand, de la Monaco, pentru filmarile emisiunii care o va readuce, din nou, in prim-plan. Mihaela n-a mai aparut pe micul ecran de multa vreme.

In urma cu aproape un an, ea a mai avut o tentativa de revenire "pe sticla", cu „Alegerile Mihaelei", o emisiune difuzata la postul Realitatea TV, in genul celei pe care a prezentat-o ani buni la Antena 1, respectiv „Duminica in familie".

Citeste continuarea articolului pe Click.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: