Se despart, se pregatesc de nunta… apoi se despart. Relatia dintre Andreea Mantea si Stefan Stan este una destul de tumultuoasa.

In urma cu doar cateva zile, Andreea a anulat nunta deoarece si-a prins logodnicul cu o alta femeie. Chiar daca spunea ca nu vrea sa mai auda de el, iata ca frumoasa bruneta l-a iertat pe Stefan.

Intr-un mesaj postat pe pagina sa oficiala de Facebook, Andreea explica motivele pentru care continua relatia cu artistul:

“Dupa cum am declarat si in emisiunea WowBiz , am fost plecata un week-end la tara iar Stefan Stan a venit dupa mine , mi-a explicat tot ce s-a intamplat si a recunoscut ca a avut o aventura de o noapte . Momentan dormim in casa noastra dar in camere separate pentru ca lasam timpul sa vindece ranile . Am un sfat pentru domnisoare: Pentru a avea un barbat nu trebuie sa va vindeti carnea si trupul frumos . Un barbat se indragosteste de caracterul unei femei si de frumusetea sufleteasca , cu cat incercati sa va vindeti usor cu atat barbatii isi dau seama ca nu au ce cauta langa o femeie asemenea celor care stau la ,,drum,, intr-o buna zi va vor lasa balta si vor cauta o femeie cu care sa-si intemeieze o familie .” – spune Andreea Mantea.

Foto prima pagina: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: