Kudika
28 Mai 2013

Sunt surori si se iubesc.

Marketing sau nu, le merge de minune. Pacat ca abia acum aflu si eu de ele.

8 elemente ce pot aduce fericirea sau nefericirea in cuplu

Astazi vorbim despre un alt tip de relatie: cel dintre sora si… sora. Doua fete cochete, cu o dorinta URIASA de afirmare, afirma in sus si in jos ca se iubesc si ca sunt impreuna. Acestea formeaza si o trupa, numita Roller Sis, trupa ce a devenit celebra dupa declaratia socanta a “divelor”.

Culmea, desi ati fi crezut ca sunt impreuna de o viata – ei bine iata ca nu e chiar asa. Dragostea intre ele a venit pe parcurs, acestea formand un cuplu de aproape doi ani.

Mandrele au fost invitate intr-o emisiune la Kanal D, unde au vorbit despre aceasta “relatie”:

Foto 1 si 2: captura Youtube

"Suntem atrase una de cealalta. Chiar daca amandoua am avut un iubit, eram foarte atrase una de cealalta. Si nu am mai vrut sa tinem secret acest lucru.” – a spus Izabell, cea mai indrazneata dintre ele, informeaza Click.

Fetele au copilarit in Germania, tara in care se pare ca nimeni nu le judeca pentru preferintele lor sexuale (poate pentru ca nimeni nu stie ca sunt surori):

Noi ne-am nascut si am crescut in Germania, iar acolo nu ne judeca nimeni pentru iubirea noastra. Acolo este normal sa se iubeasca doua surori. Chiar daca am merge la psiholog, nu s-ar schimba nimic. Noi suntem nebune si nimeni nu poate sa ne schimbe. Suntem doua femei, iar ceea ce facem noi este foarte normal” – au mai spus acestea.

In ceea ce priveste relatia lor cu parintii – nu, nu se iubesc si cu parintii, insa se pare ca acestia sunt complet de acord cu dragostea lor, fiind foarte mandri ca fiicele lor si-au dat seama ca sunt suflete pereche:

Parintii nostri nu se baga in relatia noastra. Noi suntem majore. De ce sa fie incest ca ne iubim? Lumea e tampita? Suntem surori, ceea ce facem noi este normal. Incest este intre o femeie si un barbat, nu intre doua femei.” – au incheiat fetele, potrivit sursei mai sus citate.

Foto prima pagina Doua femei in timpul preludiului Shutterstock

Statusuri de dragoste

Vizionare placuta

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: