Setari Cookie-uri

Unde merg in luna de miere Bianca si Victor?

Detalii picante despre cea mai asteptata nunta a anului.

Dupa nunta din 5 octombrie, vor pleca in America, dar si intr-o zona exotica, la iarna

S-au vazut, s-au placut, iar la toamna se iau cu acte in regula. Bianca Dragusanu si Victor Slav se casatoresc la inceputul lunii octombrie, cand vor implini zece luni de relatie.

Roscata deja si-a cumparat pantofii si lenjeria pentru ziua cea mare si a stabilit impreuna cu prezentatorul meteo de la PRO TV ca vor pleca in doua luni de miere.

S-au cunoscut in decembrie 2012, pe platourile emisiunii „Dansez pentru tine", la repetitiile pentru un numar de striptease difuzat de Revelion. De atunci, au ramas impreuna. Bianca Dragusanu (31 de ani) si Victor Slav (32 de ani) se iubesc nebuneste si, dupa sapte luni de relatie, stabilesc detaliile pentru nunta despre care se spune ca va fi evenimentul anului.

Dupa ce si-au ales nasii, un cuplu din Deva si pe Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, cei doi au programat nunta in toamna, mai exact la 5 octombrie, in complexul Ambasad'Or, din Otopeni.

Citește și:

Sexoasa roscata si-a dorit foarte mult ca evenimentul sa aiba loc in aer liber. Inca nu stiu sigur daca se vor cununa la primaria din sectorul 2, cel de care apartine vedeta, sau la cea din sectorul 3, unde locuieste prezentatorul meteo de la PRO TV, insa cert este un singur lucru: cununia civila si cea religioasa vor avea loc in zile diferite.

Mai multe detalii despre aceasta pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.