Printul William a parasit baza militara de pe Insula Anglesey din Tara Galilor si a ajuns la Londra, duminica, pentru a fi alaturi de sotia sa, care va naste in curand primul copil al cuplului princiar britanic, informeaza news-de-stars.com, potrivit Mediafax.

Nasterea bebelusului regal britanic pare sa fie iminenta, potrivit presei internationale, un argument in acest sens fiind faptul ca printul William a parasit, duminica, baza militara din Tara Galilor, unde lucreaza ca pilot de elicopter pentru misiuni de salvare pe mare, pentru a fi alaturi de sotia sa, internata intr-o clinica din Londra.

Potrivit tabloidului The Mirror, printul William, al doilea in ordinea de succesiune la tron, ca si intreaga familie regala britanica asteapta de acum cu infrigurare nasterea primului copil al cuplului princiar.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

"Intreaga familie sta ca pe jar. Este un moment foarte important pentru cuplul William-Kate. Au fost luate toate masurile pentru ca nasterea sa decurga fara probleme. Este un moment crucial, nu doar pentru ducele si ducesa de Cambridge, ci si pentru viitorul monarhiei", a declarat o sursa apropiata de casa regala, citata de The Mirror.

Catherine, ducesa de Cambridge, in varsta de 31 de ani, este internata intr-o aripa privata a spitalului St. Mary din Londra, unde urmeaza sa nasca in curand primul copil al cuplului princiar britanic.

Pe 3 decembrie 2012, la peste un an si jumatate de la nunta lor somptuoasa, printul William si sotia sa, Catherine, au anuntat ca vor avea primul lor copil, viitorul mostenitor al tronului Marii Britanii, iar aceasta veste era asteptata cu infrigurare si speranta, de multe luni, de intregul regat.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: