Nu stiu daca ati auzit de ea (desi ar fi trebuit), insa aceasta fata este un exemplu pentru toata lumea.

Talia Joy Castellano a fost diagnosticata cu cancer la varsta de 7 ani. Atunci viata ei incepea sa prinda contur, insa soarta a facut ca micuta sa indure ce nici macar o persoana matura nu poate indura.

Dar iata ca boala a fost un “ajutor” de a o transforma dintr-un copil intr-o adevarata femeie. Talia a facut tot posibilul sa devina celebra deoarece stia ca are ceva de spus, stia ca multe alte persoane sunt in situatia ei si voia sa le ajute.

Micuta a devenit un adevarat guru pe Youtube, canalul sau reusind sa stranga peste 750.000 de abonati. Talia a fost un model pentru toata lumea. La doar 12 ani fetita invata femeile bolnave de cancer cum sa se machieze.

Aseara parintii fetei au dat vestea: Talia a plecat de langa noi:

“Cu inima grea va anuntam ca Talia si-a castigat aripile la ora 11:22. Va rugam sa va rugati pentru sufletul ei si pentru lumina ei care a ajuns in rai. Sufletul ei sa simta iubirea si lumina pe care a adus-o in vietile noastre in scurtul timp cat a trait aici cu noi. Ne este dor de tine mai mult decat vei stii vreodata, fetita".

Talia, un copil, reusise sa cucereasca pe toata lumea. Tanara a aparut pe coperta revistei Covergirl, ca exemplu de viata, si a fost invitata la Ellen DeGeneres in emisiune.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: