Setari Cookie-uri

Cel mai INEDIT mod de a slabi! Dureros, dar sigur. Tu ai recurge la asa ceva?

Ce nu fac femeile pentru a scapa de kilogramele in plus?!

Se poarta silueta perfecta… si cum majoritatea femeilor nu au suficient timp pentru a il pierde in sala de fitness/aerobic, doctorii au gasit cea mai simpla si dureroasa metoda: Metoda primitiva.

Marlene Beltran (20 de ani) si Lysander Lanuza (27 de ani) au tinut mortis sa incerce “plasturele” miraculos. Acestea au recunoscut ca au o problema cu greutatea si ca nu se pot abtine de la mancare, insa nu au suficienta rabdare incat sa slabeasca pe cai naturale.

Foto interior si prima pagina: slabire Shutterstock

Acestea au recurs la procedura plasturelui, metoda care consta intr-o interventie chirurgicala prin care medicul coase pacientei pe limba o bucata de plastic. Astfel, aceasta nu va putea consuma mancare solida, ci doar sucuri, supe si smoothie (mancare lichida), informeaza Dailymail.

Interventia nu este extrem de scumpa, aceasta costand in jurul a 2000 de dolari si dureaza doar zece minute.

Citește și:

Cele doua tinere care au recus la aceasta procedura au slabit extrem de mult. In doar 30 de zile, Lysander (90 de kilograme) a reusit sa dea jos 10 kilograme, iar Marelne a slabit 8 kilograme. Potrivit medicului, fetele au reusit sa isi mentina greutatea obtinuta timp de 8 luni.

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.