Setari Cookie-uri

Andreea Marin revine pe micul ecran. Cum va fi noua emisiune?

Andreea Marin se intoarce pe micile ecrane.

Dupa o pauza indelungata, in care s-a ocupat doar de propriile afaceri, iata ca Andreea Marin se intoarce acolo unde ii este locul: pe micul ecran.

Fosta zana a surprizelor revine la TVR, cu un proiect amplu, in care isi pune toate sperantele. Emisiunea va avea premiera in toamna si va avea un format amplu. Andreea este hotarata sa aduca in prim plan “oameni valorosi si sa schimbe vieti in bine”.

E un format pe care l-am gandit special pentru televiziunea nationala, amplu, ce isi doreste sa aduca pe micul ecran oameni valorosi si sa schimbe vieti in bine.

Cred ca ar avea succes, oamenilor le e dor de surprizele placute ale vietii, de povesti adevarate, nu contrafacute, de bucurii spontane, de programe in care se pune suflet. Dar conceptul gandit de mine acum este diferit, desi la fel de plin de viata.” – a declarat Andreea Marin pentru ZiarulRing.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Facebook

Andreea a vorbit si despre vacanta din Turcia, unde a mers alaturi de fiica sa, Violeta. Vedeta spune ca si-a gasit pacea si a invatat sa se relaxeze si sa aiba grija de corpul sau:

Timpul petrecut de o mama cu copilul ei e pretios, oriunde s-ar afla. A fost o vacanta cu soare pe frunte si in sufletele noastre. Am invatat la Bodrum sa am grija nu doar de alimentatie, dar si de flexibilitatea corpului meu, de minte si de suflet. Am regasit echilibrul, starea de bine, de impacare cu mine insami, de acceptare si iubire de sine.” – a adaugat Andreea potrivit sursei mai sus citate.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.