Elena Basescu a devenit recent mamica – fiica presedintelui a nascut cu trei saptamani inainte de termen. Micuta Sofia Anais este o fetita sanatoasa, care deja se bucura de toata dragostea din lume.

EBA este o femeie implinita. Potrivit declaratiilor sale recente, aceasta are o familie fericita si absolut nimic nu poate sta in calea fericirii sale.

Carmen Hara, femeia cu puteri nu tocmai precise, s-a intors tocmai din America pentru a spune ca relatia dintre Elena si sotul sau, Bogdan Ionescu, nu este una pe viata:

Foto interior si prima pagina: Facebook

"Mariajul dintre Elena si Bogdan are sanse 50%-50% in urmatorii patru-cinci ani si dupa aceea cred ca fiecare o va lua pe drumul lui.

Fetita Elenei Basescu va avea un fratior. Nu are un destin usor, va trece prin tot felul de incercari, per total insa va fi o prezenta pozitiva, va incerca sa faca foarte mult bine in jur, are energia planetei Venus, va fi o personalitate intuitiva, foarte diferita de toti cei din familie. Relatia karmica a fetei este cu tatal. Ea si tatal au avut o legatura in vieti anterioare, undeva in Italia celui de-al Doilea Razboi Mondial. Fetita nu va trai in Romania, nu va face nici scoala in Romania." – a declarat Carmen, informeaza Ziarul Ring.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: