Setari Cookie-uri

Foto: A pozat complet goala, dupa nastere, FARA PHOTOSHOP!

Singura vedeta care a demonstrat ca nu este perfecta!

A nascut in luna ianuarie a acestui an, iar corpul sau s-a schimbat semnificativ. Imogen Thomas a hotarat sa pozeze nud pentru a demonstra tuturor femeilor ca perfectiunea exista… DOAR atunci cand vine la pachet cu Photoshopul.

Sani mari si usor lasati, vergeturi, riduri, pernite… acestea sunt accesoriile unei mame fericite.

Imogen, in varsta de 30 de ani, a pozat pentru cel mai recent numar al revistei Closer. In interviul acordat, aceasta spune ca si-a acceptat noul corp si stie ca niciodata nu va mai ajunge la masura 8. In ultimele cinci luni, aceasta a urmat o dieta stricta si un program de exercitii pentru a scapa de kilogramele in plus.

VEZI AICI IMAGINILE CU EA GOALA.

A fost un soc cand m-am vazut cum aratam dupa ce am nascut. Faceam exercitii tot timpul, alergam pe banda electrica pana cand mi se facea rau. Ma uitam in oglinda si ma vedeam tot grasa. Kilogramele nu dispareau. Plangeam tot timpul si ma obligam sa ma infometez.

Citește și:

Simteam ca lumea are asteptari mari de la mine: parca toti oamenii voiau sa ma vada cum eram inainte. Imi era imposibil. Am lucrat mult pentru a arat asa si sunt mandra ca am slabit. Nu pot face mai mult. Sunt constienta de noile forme ale corpului meu si stiu ca niciodata nu voi mai purta marimi mici la haine.” – a declarat Imogen Thomas, informeaza Dailymail.

Citeste si: Video: Penelope Cruz, in costum de baie la doua luni dupa nastere. A facut TOPLESS!

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.