Mihaela, ce mananci de arati asa? Afla secretul siluetei sale!

Mihaela, ce mananci de arati asa? Afla secretul siluetei sale!
Kudika
25 Septembrie 2013

Fiecare femeie care se lupta cu un metabolism nesuferit o priveste cu o doza de admiratie (si invidie) pe Mihaela Radulescu. Asa ca e perfect natural sa te intrebi ce mananca femeia asta de arata asa cum arata. Raspunsul ni l-a dat chiar vedeta, postand pe Facebook o imagine cu ceea ce pare a fi... cina vedetei.

Fiecare femeie care se lupta cu un metabolism nesuferit o priveste cu o doza de admiratie (si de invidie) pe Mihaela Radulescu. Asa ca e perfect natural sa te intrebi ce mananca femeia asta de arata asa cum arata. Raspunsul ni l-a dat chiar vedeta, postand pe Facebook o imagine cu ceea ce pare a fi... cina vedetei.

Va las sa savurati... poza si apoi sa va intoarceti linistite la frunza de rucola pe care noi, muritoarele, trebuie sa o consumam in loc de inghetata pentru a avea o silueta de doua ori mai voluminoasa decat Mihaela Radulescu. Si cica ar exista dreptate in lume!

Foto interior si prima pagina: Facebook

A, da! Cat p-aci sa uit! Fotografia de mai sus era insotita de un mesaj din care fiecare intelege ce vrea...

Lucrurile se schimba fundamental, atunci cand stii exact ce iubesti si-ti pui toata pasiunea, dedicatia si vointa in pastrarea acestei iubiri. Doar ca trebuie sa fii atent si la consistenta iubirii pe care o primesti, pentru ca, daca nu te prinzi la timp ca ea are nevoie de anumite conditii ca sa reziste, risti sa o vezi topindu-se exact ca o inghetata care n-a stat la frigider.... E tot acolo, dar atat de deformata fata de ceea ce ai iubit initial.... (Din filosofia de bucatarie, pe stomacul gol:)))) Revin, dupa ce ma alimentez:))))

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri