Setari Cookie-uri

Mihaela, ce mananci de arati asa? Afla secretul siluetei sale!

Fiecare femeie care se lupta cu un metabolism nesuferit o priveste cu o doza de admiratie (si invidie) pe Mihaela Radulescu. Asa ca e perfect natural sa te intrebi ce mananca femeia asta de arata asa cum arata. Raspunsul ni l-a dat chiar vedeta, postand pe Facebook o imagine cu ceea ce pare a fi... cina vedetei.

Fiecare femeie care se lupta cu un metabolism nesuferit o priveste cu o doza de admiratie (si de invidie) pe Mihaela Radulescu. Asa ca e perfect natural sa te intrebi ce mananca femeia asta de arata asa cum arata. Raspunsul ni l-a dat chiar vedeta, postand pe Facebook o imagine cu ceea ce pare a fi... cina vedetei.

Va las sa savurati... poza si apoi sa va intoarceti linistite la frunza de rucola pe care noi, muritoarele, trebuie sa o consumam in loc de inghetata pentru a avea o silueta de doua ori mai voluminoasa decat Mihaela Radulescu. Si cica ar exista dreptate in lume!

Foto interior si prima pagina: Facebook

A, da! Cat p-aci sa uit! Fotografia de mai sus era insotita de un mesaj din care fiecare intelege ce vrea...

Lucrurile se schimba fundamental, atunci cand stii exact ce iubesti si-ti pui toata pasiunea, dedicatia si vointa in pastrarea acestei iubiri. Doar ca trebuie sa fii atent si la consistenta iubirii pe care o primesti, pentru ca, daca nu te prinzi la timp ca ea are nevoie de anumite conditii ca sa reziste, risti sa o vezi topindu-se exact ca o inghetata care n-a stat la frigider.... E tot acolo, dar atat de deformata fata de ceea ce ai iubit initial.... (Din filosofia de bucatarie, pe stomacul gol:)))) Revin, dupa ce ma alimentez:))))

Citește și:


Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.