Setari Cookie-uri

Cea mai frumoasa scrisoare de dragoste... trimisa printr-un email!

Daca nici asta nu este dragoste, atunci ce este?

Lena Dunham, actrita din serialul Girls, a hotarat sa impartaseasca cu fanii sai un moment intim: vedeta a facut publica o scrisoare de dragoste trimisa iubitului sau, Jack Antonoff, in urma cu un an.

Emailul incepe cu “Dragul meu iubit” si a fost scris in octombrie 2012, in perioada in care Lena (scriitor, director, producator, actrita) era plecata intr-o calatorie in India.

In “scrisoare”, Dunham ii spune iubitului ca se plimba printr-o gradina indiana si zareste doi indragostiti pe o banca, ce par mai fericiti ca niciodata:

“Ne-am plimbat mai bine de 40 de minute prin aceasta gradina, iar cand ne-am intors… ei erau tot acolo, vorbind ca niste prieteni adevarati.

Si atunci gandul mi-a zburat la tine, ca intotdeauna, si mi-am zis ca as putea petrece patru zile pe o banca alaturi de tine si tot nu ar fi suficient timp pentru a asculta toate povestile pe care ai sa mi le spui.

Citește și:

Vreau din tot sufletul sau stiu TOT ce ai vazut in viata ta si toate sentimentele pe care le-ai avut in timp ce vedeai acele lucruri. Si ma voi simti mult mai bine intreaga mea viata pentru ca as sti toate aceste lucruri marunte despre tine.” – scria Lena Dunham, informeaza People.

Foto interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.