Setari Cookie-uri

Foto: Reteta zilei... de la Andreea Esca

Simplu si gustos.

In urma cu cateva zile, Andreea Esca posta cateva imagini pe contul personal de Facebook in care se lauda ca stie sa faca cea mai buna tarta de praz din lume… mancarea preferata a fiicei sale.

Andreea nu a scapat fara a spune si reteta tartei minune. Vedeta a fost luata prin surprindere de o viitoare mamica, care a rugat-o sa ii spuna si modul in care se prepara.

Citeste si: Foto: Andreea Esca, fara machiaj, in cea mai tandra ipostaza

Aseara, la restaurant, o tanara doamna foarte draguta, insarcinata, a venit sa vorbim si sa ma intrebe care este reteta tartei cu praz...

Asa ca, notati... Ingrediente: 1 aluat de foietaj ( nu foi de placinta) , 30 gr cascaval ras, 700 gr de praz, 30 gr de unt, 2 oua, 15 cl smantana lichida, 1\2 lingurita de "cumin moulu" ( chimion macinat- am gasit la Mega Image), sare, piper.

Prazul taiat in rondele se pune la calit in unt aprox 10 minute. In acest timp bateti ouale cu smantana si chimion, plus sare si piper. Intindeti aluatul intr-o tava de tarte. Turnati apoi prazul calit si preparatul din oua si smantana si presarati cascavalul ras deasupra. Puneti la cuptor( preincalzit) la 180 grade, timp de aprox 25 de minute.

Citește și:

Tarta poate fi servita cu smantana.... Pofta buna, Beatrice! Pofta buna, tuturor:-)” – scrie Andreea Esca pe Facebook.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.