Setari Cookie-uri

Foto: Cum va arata colectia de haine a Mihaelei Radulescu?

Mihaela Radulescu, tinute accesibile pentru toate siluetele.

Va spuneam in urma cu cateva zile ca Mihaela Radulescu lanseaza o linie vestimentara. Vedeta colaboreaza cu Dana Budeanu pentru colectia Mihaela Radulescu by DANA.

In curand vom vedea si hainele. Pana atunci, Mihaela ofera cateva detalii despre acest proiect. Se pare ca preturile vor fi accesibile, iar tinutele sunt inspirate de stilul vestimentar al fostei prezentatoare tv.

Am fost la Marutza cu Dana Budeanu, ca sa povestim de lansarea colectiei "Mihaela Radulescu" by DANA. Am muncit mult la acest proiect si sper din toata inima sa va placa ce-a iesit. Sunt hainele mele de baza, adica exact ce port eu in diverse ocazii, casual sau elegante, accesibile si care stau bine cam pe orice silueta. Mult negru, piele, dantela, bumbac, ceva paiete...si cateva surprize.” – a scris Mihaela pe pagina personala de Facebook.

Citește și:

Pentru emisiunea lui Maruta, iubita lui Dani a optat pentru o tinuta all black, insa extrem de sexy: dresuri cu model, rochie high low (scurta in fata, lunga in spate) cu decolteu adanc si centura in talie si botine cu tinte.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.