Setari Cookie-uri

Toata lumea o uraste! A facut intr-o zi ce n-a reusit intr-o viata! Beyonce, in scandal cu lumea intreaga!

E inadmisibil ce se intampla.

Va spuneam zilele trecute ca Beyonce si Jay Z au inceput dieta de 22 de zile, in care vor consuma numai hrana bazata pe plante si fructe. Cel mai puternic cuplu din lume a castigat zeci de mii de fani datorita acestei decizii – vegetarienii ii apreciau pentru faptul ca au hotarat sa nu mai manance produse provenite de la animale.

Toate bune si frumoase… insa fericirea lor a durat doar cateva zile. Jay Z si Beyonce au fost fotografiati de paparazi in timp ce intrau intr-un restaurant vegan. Beyonce purta o geaca cu guler din blana naturala, motiv pentru care imaginile cu ea au facut inconjurul lumii.

Numeroase persoane o acuza de falsitate si ipocrizie. Se lauda ca trece la regimul vegan, insa continua sa poarte haine realizate din blana naturala, informeaza Dailymail.

Reprezentantii mai multor organizatii pentru protectia animalelor sunt de-a dreptul uimiti de falsitatea lui Beyonce, acestia incercand sa atraga atentia asupra suferintelor la care sunt supuse animalele in numele modei.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Beyonce si Jay Z au hotarat ca este timpul sa incerce dieta vegan. Timp de 22 de zile acestia vor consuma doar hrana sanatoasa, gatita in casa (sau la restaurante).

Pe 3 decembrie, cu o zi dupa petrecerea mea aniversara de 44 de ani voi incerca o dieta de 22 de zile pentru a imi schimba complet stilul alimentar. Vreau sa devin vegetarian sau, asa cum imi place mie sa zic, sa mananc doar legume.


Totul a inceput in urma cu cateva luni, cand un prieten drag mie, care este si el vegan, m-a provocat sa mananc un mic dejun vegan in fiecare zi
.” – a scris Jay Z pe blogul sau

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.