Setari Cookie-uri

Foto HORROR: Cum arata Angelina Jolie la 42 de kilograme?

Nu a aratat niciodata asa!

Angelina Jolie a ajuns anorexica. Actrita are numai 42 de kilograme, ceea ce pentru inaltimea ei (1,73 de metri) este extrem de putin.

Zilele trecute ziarele internationale scriau despre faptul ca Angelina a lesinat pe platourile de filmare ale peliculei Unbroken. Oboseala, stresul si lipsa meselor regulate si-au spus cuvantul. Vedeta a cazut din picioare si toata lumea a intrat in stare de soc.

Am zis ca moare atunci si acolo” – a declarat un membru din echipa de filmare pentru National Enquirer, informeaza Libertatea.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Dupa scurt timp, Angelina si-a revenit, insa i-a luat insa cateva minute pentru a sta singura in picioare. Imediat ce s-a ridicat, Jolie a tinut mortis sa continue filmarile, chiar daca toti cei din jurul sau au sfatuit-o ca ar fi indicat sa mearga la spital pentru restul zilei pentru a primi ingrijiri medicale.

Citește și:

Angelina Jolie si Brad Pitt vor sa se casatoreasca in curand si intentioneaza sa marcheze acest eveniment printr-o serie de patru ceremonii de nunta, afirma presa internationala, citata de contactmusic.com, informeaza Mediafax.

Aceasta serie de patru nunti va debuta cu o petrecere in Australia si se va incheia cu o receptie somptuoasa la Chateau Miraval, proprietatea pe care cuplul o detine in sudul Frantei.

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.