Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata Nicoleta Luciu la corp fara Photoshop?

Adio, silueta perfecta.

Nicoleta se lauda cu o talie de viespe – modificata in Photoshop. In cea mai recenta fotografie postata pe contul personal de Facebook, vedeta pare sa aiba o silueta de fotomodel. Insa, stati liniste, nu asa arata ea in realitate.

Asa arata Nicoleta cu Photoshop

Foto: Facebook

La cea mai recenta aparitie in public, Nicoleta era chiar durdulie. Din cauza faptului ca a pus cateva kilograme in zona taliei, ziarele de scandal din Romania au scris ca sotia lui Zsolt este din nou insarcinata.

Nicoleta Luciu a facut tot posibilul sa tina pasul cu Bianca Dragusanu. Inainte de nunta roscatei, Nicoleta era disperata sa slabeasca si sa ajunga sa aiba talia sub 60 de centimetri - lucru care nu s-a intamplat.
Imediat dupa nunta se pare ca organismul brunetei a cedat din cauza dietelor stricte, iar Luciu a inceput sa ia in greutate.

Potrivit Cancan, sotia lui Zsolt s-a ingrasat cu 4-5 kilograme, iar lucrul acesta este vizibil in special in zona taliei.

Citește și:

Asa arata Nicoleta in realitate

Sursa: Mediafax Foto
Fotograf: Victor Ciupuliga

In ultimele luni de sarcina, Nicoleta ajunsese sa cantareasca aproape 100 de kilograme. In numai cateva luni, aceasta a reusit sa revina la silueta care a consacrat-o. Cu o dieta stricta si cateva operatii estetice, Nicoleta a reusit sa arate impecabil in timp record.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.