Setari Cookie-uri

Esti inconstienta? Ce mananca Anda Adam intr-o zi? Se poate imbolnavi daca continua asa!

Anda Adam, dieta pentru o zi.

Anda Adam a intrat la regim - nu ca ar fi grasa, insa cantareata pare ca vrea sa isi mai micsoreze talia (pentru ca sanii sa para si mai mari decat sunt).

Lasand gluma la o parte, vedeta s-a intors din vacanta de la munte, petrecuta in compania iubitului de 19 ani, cu pofta de schimbari. Anda a inceput deja sa mearga la sala de fitness. In ceea ce priveste stilul alimentar, aceasta exagereaza si risca sa se imbolnaveasca.

Fosta iubita a lui Victor Slav a postat pe contul personal de Facebook o fotografie in care prezinta fanilor ce mananca ea intr-o zi: DOUA PAHARE DE IAURT... si cam atat!

"Masa pe ziua de azi! Diet baby!" - este mesajul care insoteste imaginea.

foto interior si prima pagina: Facebook

Anda Adam are o relatie cu un pustiulica de 19 anisori… si se pare ca relatia este serioasa, avand in vedere fotografiile postate pe Facebook.

Citește și:

Noul iubit al Andei Adam este fotbalistul Catalin Tira (fiul fostului atacant al Rapidului, Fane Tira, informeaza Click). Cei doi au mai fost impreuna la inceputul acestui an, insa s-au despartit dupa scurt timp, dupa ce mama fotbalistului a jignit-o de nenumarate ori in declaratii. Insa de data aceasta, idila lor devine tot mai serioasa.

Cei doi au petrecut sarbatorile la munte, iar Anda pare mai fericita ca niciodata. Vedeta este in culmea fericirii! Pana si conflictele dintre Anda si mama tanarului s-au incheiat, iar femeia a inteles ca dragostea nu are varsta.

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.