Setari Cookie-uri

Bianca si Victor mint de ingheata apele! Detaliul care a scapat tuturor!

Se despart... sau nu?

Bianca a fugit cu Adi Cristea la Paris pe 2 ianuarie. Victor a aflat si a anuntat ca va divorta. Click! a stiut inca din noiembrie de acest scenariu.

Scenariu de Hollywood! Cam la asta s-au gandit Bianca Dragusanu si Victor Slav atunci cand au pus in scena piesa casniciei. S-au vazut, s-au placut, s-au casatorit si, ultimul capitol al povestii, vor divorta! Totul in baza unui contract, negat de unii, dezvoltat si laudat pentru detaliile bine puse la punct, de altii.

foto interior si prima pagina: Facebook

Casatoria dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav a fost numita "nunta anului 2013". Relatia lor a luat prin surprindere pe toata lumea, iar vestea mariajului a uimit si mai mult. Carcotasii le-au dat maximum sase luni de trai impreuna, iar pronosticul pare usor devansat de evenimente pentru ca ipoteza divortului in cuplul Bianca-Victor prinde din ce in ce mai mult contur.

Citește și:

Ultima patanie a roscatei, escapada romantica la Paris in compania fostului iubit, Adrian Cristea, pare sa fi reaprins scandalul in familia roscatei si totodata a repus pe tapet scenariul potrivit caruia cei doi insuratei ar fi avut o relatie doar de imagine, in baza unui contract.

14 noiembrie- Click! a aflat ca Bianca a semnat contractul cu Antena 2, dupa zvonurile despre divort

Acest ultim scandal este in fapt si picatura care a umplut paharul, avand in vedere ca oricum daca ar fi sa ne luam dupa gurile rele, casnicia celor doi ar urma sa se incheie luna aceasta.

Mai multe detalii pe Click.ro

Citeste si:

Victor Slav anunta divortul + Bianca Dragusanu, devastata! Primele declaratii ale roscatei

Victor Slav, mesaj emotionant de 30.000 de like-uri pentru fanii de pe Facebook!

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.