Veste soc: Teo, suspecta de CANCER?

Veste soc: Teo, suspecta de CANCER?
Kudika
10 Ianuarie 2014

Stirea care zguduie Romania.

Teo Trandafir nu a scapat de cutit. Vedeta va mai suferit o interventie chirurgicala, dupa ce va da jos din greutate. Teo a vorbit despre acest lucru, dar si despre multe altele, intr-un interviu. Ea a marturisit ca medicii au suspectat-o de ceea ce e mai rau, probabil cancer.

foto interior si prima pagina: Facebook

Ce te-a determinat sa te operezi si sa-ti micsorezi stomacul?

Interventia face parte dintr-un proces de vindecare de lunga durata. Acesta e si primul pas pe care-l fac ca, dupa scaderea in greutate, sa putem pune o plasa ce compenseaza lipsa muschiului abdominal. Mi-e foarte greu sa traiesc fara muschiul abdominal, am incercat, e foarte complicat si am o sensibilitate in zona respectiva.

Am incercat sa traiesc ca un om normal, e foarte greu. Asa ca, cel mai sanatos ar fi sa reducem dimensiunile, ca ulterior plasa sa fie pusa pe dimensiunile firesti. Daca puneam plasa acum si slabeam, plasa ar fi ramas mare. Trebuie scazut in greutate ca plasa sa se potriveasca dimensiunilor respective.

In ce a constat operatia? Stiai ce te asteapta?

Se numeste Gastric Sleeve. Se reduce dimensiunea stomacului, astfel incat cantitatea de alimente introduse in el sa fie mult mai mica.

Citeste continuarea interviului pe Click.ro

Foto prima pagina: cancer, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri