Cantaretul Justin Bieber, care a fost arestat joi, in Miami Beach, pentru conducerea autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice si pentru participarea la o intrecere intre masini, a fost eliberat pe cautiune din inchisoarea Miami-Dade, din Florida (SUA), informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

foto interior si prima pagina: Instagram

Initial, cantaretul canadian, in varsta de 19 ani, s-a opus arestarii si a insultat ofiterii de politie, pentru a declara ulterior ca a consumat alcool, marijuana si medicamente eliberabile pe baza de reteta.

In prezent, Justin Bieber este acuzat ca a condus masina sub influenta alcoolului, s-a opus arestarii, fara violenta, si a sofat posedand un permis expirat, eliberat de statul Georgia.

Un judecator a stabilit cautiunea la 25.000 de dolari si l-a eliberat pe Bieber din inchisoare. Daca va fi condamnat, cantaretul ar putea fi inchis pentru sase luni, desi ar putea scapa cu o pedeapsa mai usoara, dat fiind ca nu are antecedente penale.

Arestarea lui Bieber este cea mai serioasa problema cu legea a artistului canadian in ultimul an, de la acuzatiile ca a condus cu viteza o masina sport Ferrari pana la vandalizarea casei unui vecin. La momentul respectiv, procurorii nu au initiat un proces impotriva lui Bieber.

In dimineata zilei de joi, ofiterii de politie l-au observat pe Justin Bieber intr-un automobil Lamborghini galben, alaturi de alt sofer aflat intr-un Ferrari rosu, pregatindu-se sa accelereze pe o sosea cu patru benzi, dintr-o zona rezidentiala situata la cateva strazi de zona turistica South Beach, conform declaratiilor sefului politiei din Miami Beach, Raymond Martinez.

In acelasi timp, doua SUV-uri blocasera soseaua, astfel incat Bieber sa poata incepe cursa cu prietenul sau, a precizat politia.

Bieber conducea masina sport cu o viteza cuprinsa intre 88 si 96 de kilometri pe ora, intr-o zona cu limita de viteza de 50 de kilometri pe ora, a afirmat purtatoarea de cuvant a politiei din Miami Beach, Vivian Hernandez. Prietenul artistului canadian, aflat la volanul automobilului Ferrrari, identificat drept cantaretul R&B Khalil Sharieff, a fost, de asemenea arestat, sub acuzatia de conducere sub influenta alcoolului, iar cautiunea i-a fost stabilita la 1.000 de dolari.

Justin Bieber a copilarit in orasul Stratford din provincia canadiana Ontario, dar in prezent locuieste in Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a castigat patru American Music Awards in 2010. Albumul sau de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vandut in aproape doua milioane de exemplare numai in Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea in topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes in anul 2012.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: