Setari Cookie-uri

Dosarul SECRET al Biancai Dragusanu a fost facut public! Nimeni nu se astepta sa contina asta

Bianca Dragusanu, dezgolita de secrete.

Am aflat de curand ca Bianca Dragusanu avea un dosar "faimos" - toata lumea stia de existenta lui, insa nimeni nu stia ce contine acesta.

Iata ca cea mai buna prietena a sa, Veronica A. Cara, vine in ajutorul presei curioase si arata misteriosul dosar. Veronica, psihologul Biancai, a fost prezenta in emisiunea La Maruta, unde a pus cartile pe fata.

foto interior si prima pagina: Facebook

Spre dezamagirea celor prezenti in platou (Vika Blochina, Mircea N. Stoian sii Andrei Duban), acest dosar continea doar anumite contracte incheiate de Bianca Dragusanu cu mai multe posturi tv.

Intrebata de ce a facut acest gest, Veronica A. Cara a declarat:

"Am contractele incheiate intre Bianca Dragusanu si diverse posturi de televiziune. Aceste contracte sunt in posesia mea si sunt dovada ca eu am ajutat-o. Doar un om care iubeste un alt om face asa ceva. Eu am ajutat-o sa-si gaseasca job-uri. Am ajutat-o cand era la anaghie. Am vrut sa-i arat ca am iubit-o si ca minte atunci cand spune ca am fost psihologul ei. Imi pare foarte rau ca nu am putut sa pun acele limite necesare pentru ca tu sa nu ma poti rani. Imi doresc ca Bianca sa fie fericita." - a spus femeia, potrivit Click.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.