Andra si trupa Vunk au venit joi de dimineata la matinalul prezentat de Mihai Gainusa si Codrut Keghes, pentru a lansa cel mai recent single realizat impreuna si intitulat 'Numai la doi'. Catalin Maruta a fost si el prezent, insa numai prin intermediul telefonului. Prezentatorul tv a acceptat sa participe la discutii si sa ofere cateva declaratii.

foto interior si prima pagina: Facebook

„Ti-ai pus verigheta la loc?” l-a intrebat Mihai Gainusa pe Maruta, care a fost vazut de curand fara respectivul simbol al casniciei pe deget.

Maruta le-a explicat ascultatorilor Kiss FM ca povestea e mai veche: vara trecuta, pe litoral, si-a scos verigheta pentru ca-i era teama sa n-o piarda in apa, povestea repetandu-se in aceasta iarna, insa acum problema a fost zapada. „De data aceasta, am uitat-o, cand am deszapezit, la un prieten si nu am luat-o doua zile”, a spus Catalin.

Dar nu trebuie sa dai, mama, nicio explicatie. Pur si simplu, ti-a cazut de pe deget... Nu inseamna ca, daca nu are verigheta, noi nu ne iubim sau ca se intampla ceva”, a intervenit Andra.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: