Adrian Cristea a stat prea mult timp in umbra. Fotbalistul a hotarat ca este timpul sa isi "spele" numele si sa spuna tot adevarul despre relatia lui cu Bianca Dragusanu.

Se pare ca roscata a continuat relatia cu Adi si dupa nunta cu Victor Slav. Potrivit declaratiilor fotbalistului, acesta se intalnea cu Bianca in apartamentul sau din Bucuresti:

foto: Facebook

"Ne vedeam des. De doua trei ori pe saptamana. De mai multe ori ne-a prins Victor decat paparazzi." - a spus amuzat Cristea, informeaza Click.

Acesta nu s-a oprit aici. El a tinut mortis sa dea cartile pe fata si sa arate lumii intregi ca Bianca nu este o victima (asa cum vrea ea sa para):

"Am luat biletele pentru Revelion, pentru Praga, da nu am mai mers. Am decis sa plecam pe 3 ianuarie. Am avut de ales intre mai multe locatii si am ales Parisul. E aproape, e un oras frumos, romantic. Eu m-am ocupat de tot. Am plecat cu avioane diferite si ne-am intalnit la aeroport. Ne-am dus la hotel, am luat cina impreuna. Ne-am plimbat pe strazile Parisului, ne-am simtit bine. Am stat trei nopti, am avut timp sa ne plimbam, sa mergem si la shopping.

Ea era ok, era relaxata. Ne simteam foarte bine, radeam impreuna. Era putin stresata, sa nu o vada vreun roman in oras, sa ii faca vreo poza. Iesea cu ochelari de soare pe ochi si cu o esarfa pe fata." - a marturisit fotbalistul in timpul emisiunii difuzate la Antena1, informeaza Cancan.

foto: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: