Fostul prezentator e in cautarea unui loc de munca.

Dupa ce a fost dat afara de la postul Acasa, Mircea Solcanu a plecat la Constanta, dar si acolo a fost aratat cu degetul de vecini

Fostul prezentator al emisiunii "Povestiri de noapte " de la Acasa tv s-ar parea ca a decis sa paraseasca tara din cauza problemelor avute. Mircea Solcanu ar fi plecat in Italia, unde isi cauta un nou loc de munca.

foto interior si prima pagina: Mediafax, fotograf Razvan Iosif

Aproape opt ani i-a fost partener lui Cabral la „Povestiri de noapte", iar din februarie a ales sa plece de la postul Acasa tv, dupa ce a fost fortat sa-si dea demisia. Acest lucru s-a intamplat dupa ce Mircea Solcanu (37 de ani) a publicat un mesaj dur la adresa familiei Anghel careia i-a murit un copil sfasiat de cainii maidanezi. Un motiv in plus pentru fostul prezentator de a lasa trecutul in urma si de a fugi departe de amenintari si scandaluri.

Prieteni de-ai lui Mircea ne-au marturisit ca acesta ar fi plecat la sora sa, Cristina, in Constanta, unde a stat cateva zile. Pentru ca nici aici nu s-a simtit in siguranta, iar problemele continuau sa apara, Mircea ar fi decis sa plece la mama sa, in Italia. Aceasta s-ar afla de ceva timp la munca acolo, unde lucreaza la mai multe familii ca menajera.

Mai multe detalii pe Click.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: