Cantareata Anda Adam a hotarat ca este timpul pentru o schimbare. Vedeta ajunsese sa semene tot mai mult cu Bianca Dragusanu, femeia care i-a furat iubitul.

Asa arata Anda Adam inainte

Artista si-a schimbat nuanta parului, alegand un blond mai natural, spre deosebire de blondul-alb (de papusa Barbie) pe care il purta cu mandrie. Parul a fost tuns si din lungime, iar in ceea ce priveste bretonul, Anda a ales o tunsoare filata.

Mandra de rezultat, cantareata a postat un colaj pe contul personal de Facebook.

foto interior si prima pagina: Facebook

Anda Adam este mai fericita ca niciodata! Chiar daca multi au tarat-o in scandalul cu Victor Slav si Bianca Dragusanu, iata ca artista se bucura de viata sa.

Ii merge mai bine ca niciodata: cariera muzicala este in plina ascensiune, iar pe plan personal Anda este o femeie implinita - este iubita si rasfatata de tinerelul ei, fotbalistul Catalin Tira de doar 19 ani. Se pare ca lucrurile sunt serioase deoarece cei doi se gandesc deja la o posibila casnicie. Se pare ca artista este pregatita sa devina mireasa, nunta fiind programata spre sfarsitul acestui an.

"Cred in casatorie si avem multe lucruri de facut anul asta, asa ca o sa vedem ce se intampla" - a declarat Anda Adam pentru Antena Stars.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: