Setari Cookie-uri

Foto: Bianca, de rasul curcilor! Uite ce a putut sa faca! Toti vor rade de ea!

Diferenta dintre poza reala si poza postata pe Facebook.

Am prins-o cu mata-n sac! Bianca Dragusanu este obsedata de silueta ei incat nici acum, cand este aproape anorexica, nu ii convine cum arata.

Vedeta a postat contul personal de Facebook o fotografie realizata in urma cu cateva luni (si aceasta din urma a fost postata pe Facebook). Insa inainte de a da share imaginii, Bianca s-a gandit ca ar fi bine daca ar modifica-o putin, asa ca "s-a trecut" printr-un program de subtiere a taliei si a picioarelor.

In poza modificata (stanga), talia roscatei este incredibil de mica, spre deosebire de imaginea reala (dreapta), unde arata aproape normal.

Observati diferenta?

foto interior si prima pagina: Facebook

Bianca Dragusanu a acceptat sa vorbeasca despre operatiile sale estetice. Vedeta marturiseste ca nu a recurs de multe ori la bisturiu, iar dietele si curele de slabire i-au fost de mare ajutor, informeaza Cancan.

Citește și:

"Eu recunosc ca am tendinta sa exagerez, dar acum m-am potolit. Si acum cand ma uit in oglinda am impresia ca nu am sanii si buzele suficient de mari. Dar stiu ca nu este asa. Iar la buze nu mi-am mai facut nimic de nu stiu cat timp, iar efectul substantelor injectate se retrage incet, dar sigur. Medicul Kasem mi-a zis ca nici daca ma rog de el nu-mi mai face nimic la buze, in veci.

Iar la sani nu am decat o singura operatie, nu doua asa cum se vorbeste. Ce-i drept, pana acum doi ani, eu aveam cam 63-65 de kilograme, cam cu zece mai mult decat am acum. Iar acum, de cand am slabit, sanii par mai mari decat inainte, ceea ce este firesc, pentru ca sunt mult mai slaba. Am implanturi de 450 de mililitri, dar nu am cei mai mari sani din show-biz. Mai nou, se pun implanturi si de 700 de mililitri.


Chiar si zilele trecute am fost la medic pentru alunite. Mi-am mai scos unele de pe maini si de pe picioare. Si mi-am facut si botox. E mai bine sa previn decat sa tratez si imi fac doar o data pe an, nu de mai multe ori, ca efectul dureaza destul de mult.
” – a declarat Bianca potrivit sursei mai sus citate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.