Setari Cookie-uri

Foto: Bianca Dragusanu, schimbare RADICALA de look! E de nerecunoscut

Bianca Dragusanu, complet schimbata.

Bianca Dragusanu a hotarat ca pentru ziua sa de nastere sa ne faca o surpriza. Vedeta a renuntat la roscat pentru un look de papusa - aceasta s-a vopsit blond deschis (sau aluna, cum vreti sa ii ziceti), insa a pastrat zona radacinii usor inchisa. Mandra de noua schimbare, viitoarea fosta doamna Slav a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii.

foto interior si prima pagina: Facebook

Presa, in stare de alerta - peste tot se anunta ca Bianca Dragusanu este insarcinata! Asa sa fie? Aceasta ar fi cireasa de pe tort, care va propulsa din nou cuplul Bianca-Victor in prim plan.

Se pare ca vedeta si medicul care se ocupa de "infrumusetarea" sa ar fi trebuit sa fie gazdele unui eveniment sustinut intr-un club din Bucuresti, insa cu putin timp inainte de a urca pe scena, Bianca A LESINAT. Vedetei i s-a facut rau in culise, iar organizatorii evenimentului au fost nevoiti sa cheme de urgenta o ambulanta.

Citește și:

Dupa ce si-a revenit, sotia lui Victor Slav a acceptat sa ofere o declaratie. Bianca a lamurit lucrurile, marturisind ca nu este insarcinata si ca i s-a facut rau din cauza perioadei agitate prin care trece:

"Sunt bine am avut o zi foarte agitata nu am reusit sa ma odihnesc in ultimele ore si am si un dezechilibru alimentar. Vom relua acest eveniment, dar sunt bine acum. Nu am nimic special sunt pur si simplu epuizata, a fost un moment in care mi s-au descarcat bateriile. Medicii mi-au zis sa ma odihnesc si sa am un mic dejun copios maine. Nu sunt insarcinata asa cum s-a vehiculat. Nu sunt, la ora asta sunt doar slabita. Maine o sa fiu bine si o sa-mi serbez ziua de nastere alaturi de prietenii mei" - a declarat Bianca Dragusanu la KanalD.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.