Stefan Banica Jr si logodnica sa, Lavinia Parva, prefera sa tina presa departe de viata lor intima. Recent, cantaretul a declarat ca s-a logodit cu Lavinia, insa a refuzat sa ofere mai multe declaratii.

Potrivit Click, cei doi s-au logodit in toamna anului 2013, in mare secret. Pentru a nu fi descoperiti, Lavinia nu poarta niciodata inelul de logodna in public.

“Lavinia s-a logodit cu Stefan toamna trecuta, probabil in strainatate. Pentru a nu fi descoperiti, ea poarta inelul de logodna doar in timpul liber. Cand are concerte, prefera sa lase bijuteria acasa, pentru a nu fi intrebata despre semnificatia inelului. Desi se speculeaza de sase luni ca ar fi gravida, Lavinia nu intentioneaza sa aiba un copil in urmatoarea perioada pentru ca se concentreaza pe cariera.” – a declarat un apropiat al cuplului pentru Ring.

In decembrie 2013, Lavinia vorbea pentru prima data despre inelul de logodna: “Inelul oferit de Stefan e un simbol pentru legatura noastra sufleteasca, dar acestea sunt lucruri intime care tin de viata noastra privata.” – a marturisit cantareata potrivit sursei de mai sus.

foto interior si prima pagina: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: