Setari Cookie-uri

Foto: Este perfecta! Cum arata Mihaela Radulescu la 44 de ani?

Mihaela Radulescu a descoperit secretul tineretii vesnice.

Mihaela Radulescu este modelul meu in viata. La 44 de ani vedeta se bucura de viata mai ceva ca in adolescenta, este tot timpul Zen si, lasand invidia deoparte, arata WOW.

Fosta prezentatoare tv a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie in care care poarta o tinuta casual. Imaginea vine insotita de un mesaj pozitiv, cu care ne invata sa fim mai buni si mai optimisti:

"Un gand bun..... Mereu am cel putin unul, pus deoparte, pentru cei care-l merita ...
Iubesc sa daruiesc.... E sursa principala a zambetului meu. Incercati si voi, cand simtiti ca nu va mai duce nimic inainte. Daruiti. Bunatate, mai ales. Si TIMP pentru cei care-l numara invers, pentru ca sunt bolnavi sau batrani.... Respect.... Daruiti respect si iubire, caci nu costa nimic, dar sunt, culmea, cele mai de pret averi morale....
" - ne indeamna Mihaela.

Citește și:

Iubita lui Dani Otil a postat recent pe contul sau de Facebook rutina de dimineata: EXERCITII FIZICE, urmate de un mic dejun sanatos.

In imagini, Mihaela face genuflexiuni - aceasta isi mentine echilibrul cu ajutorul unui perete, iar in ambele maini tine greutati. Stiu, dificil... dar merita! Dupa exercitii, urmeaza cateva minute de relaxare a muschilor si un iaurt cu cerele (sau sucuri naturale). Abia apoi incepe ziua pentru ea!

Si pentru ca are ce sa arate, vedeta poarta o pereche de pantaloni scurti din jeans alb, asortati cu un maiou scurt, cu vedere la abdomenul din "piatra".

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.