Lorde este incredibila. Cantareata are numai 17 ani si piesele sale sunt deja pe primele pozitii in cele mai importante topuri muzicale din lume.

Recent, frumoasa artista si-a uimit complet fanii. Aceasta a gasit pe internet o fotografie cu ea realizata de paparazzi in timpul unui concert. Insa, inainte de a aparea pe net, poza a trecut prin mainile persoanelor responsabile cu Photoshopul. Astfel, Lorde arata ireprosabil: ten perfect, sprancene conturate, nas mai mic - exact ca intr-o revista de fashion.

Imediat ce a vazut aceasta fotografie, Lorde a hotarat ca este timpul sa isi arate adevarata fata. Tanara a postat pe contul personal de Twitter un colaj cu doua imagini: poza modificata si o alta imagine, care nu avea niciun filtru si nici nu suferise nicio modificare.

i find this curious - two photos from today, one edited so my skin is perfect and one real. remember flaws are ok :-) pic.twitter.com/PuRhxt2u2O

— Lorde (@lordemusic) March 31, 2014

"Mi se pare incredibil. Doua poze de astazi, una este editata pentru ca pielea mea sa fie perfecta, iar cealalta este reala. Amintiti-va ca imperfectiunile sunt ok." - a scris Lorde in descrierea imaginii.

foto interior prima pagina: Guliver/ Splash News

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: