A avut parte de un divort fara mare scandal. De altfel, Mihaela inca vorbeste frumos de fostul sau sot. Nu stim daca decizia divei de a nu isi spala rufele in public a fost influentata de faptul ca are un copil sau de pensia alimentara grasa pe care o primeste de la fostul sot. Ori pur si simplu pentru ca Mihaela este poate singura noastra diva in adevaratul sens al cuvantului si a stiut sa gestioneze situatia cu tact. Oricare ar fi explicatia, Raduleasca recunoastea pe pagina sa de Facebook, ca traieste din banii fostului sot:

“Aud si azi imbecile care ma judeca pentru faptul ca traiesc pe banii fostului sot - mai fetelor, asa e normal, asa e legal, asa e de bun simt! Iar barbatii care stiu sa aiba grija de fostele lor sotii sau iubite, care nu uita ca ele sunt, inainte de orice, mamele copiilor lor, sunt cu adevarat niste barbati, nu niste imitatii”

Ziarul Libertatea a calculat de cati bani are nevoie Mihaela pentru a-si intretine copilul in Monaco: chiria 8.000 de euro lunar, scoala baiatului 1.700 de euro plus cheltuielile zilnice insumeaza cam 15.000 euro in fiecare luna.

E adevarat, banii primiti de Mihaela de la fostul sot sunt bine folositi: Ayan are note mari la scoala, este un copil fericit, bine crescut, cu pasiuni sanatoase. In plus, Mihaelei ii place sa se ocupe de educatia copilului, sa faca temele cu el si sa gateasca sanatos pentru ea si fiul sau. Elan, ai investit bine!

Foto interior si prima pagina: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: