Setari Cookie-uri

Beyonce a fost data in judecata. Motivul este incredibil

Beyonce, in atentia presei din lumea intreaga.

Cantareata Beyonce Knowles a fost data in judecata de doua dintre admiratoarele sale, Raquel Castellanos si Gabriella Davidson, care au fost calcate in picioare de spectatorii nerabdatori sa intre la un concert sustinut de artista americana in decembrie, la Chicago, relateaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Documentele oficiale pentru initierea acestui proces au fost depuse la tribunalul din Chicago.

foto interior si prima pagina: Facebook

Potrivit filialei locale a postului de televiziune CBS, cele doua admiratoare au cumparat bilete pentru concertul cantaretei Beyonce si au sosit cu cateva ore mai devreme de inceperea acestui show, care a avut loc la The United Centre, intrucat doreau sa prinda un loc in apropierea scenei.

"Pe masura ce orele treceau, multimea a devenit tot mai numeroasa, mai compacta si mai nerabdatoare sa afle cand, unde si cum se vor deschide usile prin care posesorii de bilete ar fi trebuit sa intre in The United Centre - nimic din toate aceste lucruri nu ne-au fost explicate", au declarat cele doua admiratoare ale artistei americane.

Citește și:

Atunci cand usile arenei au fost in cele din urma deschise, multimea a fost cuprinsa de frenezie, iar Raquel Castellanos si Gabriella Davidson au fost trantite la pamant si calcate in picioare de ceilalti spectatori si si-au pierdut cunostinta.

Cele doua admiratoare au suferit, totodata, fracturi si alte contuzii in urma acestui incident si au ratat concertul, intrucat au fost transportate de urgenta la un spital local.

Ele considera ca administratorii salii, organizatorii concertului si Beyonce se fac vinovati de acel "haos" si nu au facut absolut nimic pentru a preveni producerea incidentului.

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.