Setari Cookie-uri

Keo dezvaluie adevaratul motiv al despartirii de Andreea Balan

Cantaretul vorbeste despre despartirea de Andreea Balan.

Multi spun ca s-au despartit pentru ca Andreea voia o familie, iar Keo nu era inca pregatit, altii spun ca cei doi sunt inca impreuna iar aceasta "despartire" este doar o mutare de P.R. Care este adevarul?

Keo a tinut mortis sa clarifice lucrurile cu privire la relatia dintre el si Andreea Balan. Artistul a postat recent pe contul sau de Facebook un mesaj in care lamureste lucrurile:

foto interior si prima pagina: Mediafax, fotograf Liviu Adascalitei

"Dragii mei,

Nu imi place sa vorbesc despre viata mea personala si stiti ca intotdeauna am incercat sa stau departe de scandaluri si sa las muzica mea sa vorbeasca. Au aparut insa in ultima vreme prea multe titluri false prin presa si lucruri pe care nu le-am declarat si care imi creaza o imagine neadevarata.

E o situatie foarte nedreapta si as vrea sa lamuresc cateva lucruri, de dragul celor care doresc sa stie adevarul:

Citește și:

NU AM DECLARAT ca nu imi doresc sa am niciodata familie si copii! Dimpotriva! E cu siguranta cel mai frumos lucru in viata. Am explicat doar din ce motiv s-a racit relatia cu Andreea in ultimele luni: pentru ca eu mi-am dorit sa mai asteptam putin avand in vedere ca am fost extrem de ocupat cu constructia casei noastre timp de doi ani de zile, neglijand astfel partea profesionala, iar in momentul acesta chiar simt nevoia sa ma concentrez pe muzica. Consider ca a avea un copil este o mare responsabilitate, pe care imi doresc sa mi-o asum la momentul potrivit. Presa insa s-a grabit sa-mi puna eticheta de burlac inrait si care nu isi doreste copii, dar realitatea este alta!

NU AM DECLARAT niciodata ca m-am despartit de Andreea pentru ca ea vroia sa se casatoreasca cu mine!

Tatal meu nu a dat nicio declaratie catre presa, cum ca noi am fi despartiti de un an! Parintii mei locuiesc in Elvetia si nu au avut nici un contact cu presa.

Citește și:

    E o perioada dificila si stresanta pe care incerc sa o traversez cu capul sus iar minciunile din presa nu ajuta deloc. Ii rog pe cei care ma apreciaza si ma sustin, sa nu ma judece pe baza falsurilor care se vehiculeaza in presa de scandal.

    Va multumesc ca sunteti alaturi de mine." - este mesajul lui Keo.

    foto: Facebook

    Recent Andreea Balan a mers in emisiune la Acces Direct, unde a vorbit fara perdea de despartirea de Keo. Se pare ca artista isi dorea sa isi intemeieze o familie, iar Keo nu era inca pregatit pentru o asemenea schimbare:

    "Daca nu mai esti pe acelasi drum cu omul de langa tine, viata te pune in astfel de ipostaze. In acest moment eu si Keo avem dorinte diferite. Eu vreau sa trecem si la urmatorul nivel dupa noua ani de relatie si sa-mi intemeiez o familie, iar el mi-a spus ca nu-si doreste acest lucru.

    Am hotarat sa luam o pauza, sa ne limpezim mintile. Vom colabora in continuare pe plan profesional, pentru ca o parte din succesul meu i se datoreaza lui Keo." - a marturisit Andreea Balan.

    Citește și:

      Cei doi au fost impreuna noua ani.

      "Este penibil sa ceri pe cineva de nevasta dupa zece ani. Asa cum mergem la gradinita la o anumita varsta, la scoala, la 7 ani, asa ar trebui sa fie si cu casatoria. Daca timpul ala a trecut, lucrurile nu prea au valoare." - a adaugat cantareata.

      Vizionare placuta


      Kudika
      10 Aprilie 2014
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.