Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata corpul Oanei Zavoranu la 41 de ani, fara Photoshop? S-a pozat in chilotei minusculi

Adevarata silueta a Oanei Zavoranu.

Are 41 de ani si este considerata una dintre cele mai sexy femei din Romania (la corp).

Oana Zavoranu se poate lauda cu un corp de fotomodel pe care, din pacate, il pune in evidenta intr-un mod dezastrous: tinute cat mai vulgare, lenjerie intima la vedere.. Oare nimeni nu i-a spus pana acum ca are nevoie de un stilist?

Vedeta, plictisita si dornica de atentie, a hotarat ca este timpul sa animeze starea celor de pe Facebook, asa ca a postat pe contul personal o imagine in care apare DOAR in chilotei si sutien.

"Good night" (Noapte buna) - este mesajul care insoteste poza.

Lasand carcoteala deoparte, trebuie sa ii dam Cezarului ce este al Cezarului - Zavo arata extrem de bine si se mentine excelent. Ce-i drept, a facut numeroase operatii estetice pentru a ajunge sa arate asa.

foto interior si prima pagina: Facebook

Recent Oana Zavoranu a marturisit ca se pregateste pentru lansarea propriei sale linii vestimentare. Insa pana atunci, Oana a acceptat sa fie imaginea magazinului Mexton.

Citește și:

Aceasta a realizat deja sedinta foto, in care a imbracat toate hainele: tinute cu briz-brizuri, material de blug taiat, haine decoltate, rochii extrem de scurte, mult sclipici si paiete cat cuprinde.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.