Va spuneam zilele trecute ca Oana Zavoranu a avut o aventura cu Tira, iubitul Andei Adam.

Potrivit Cancan, cantareata a aflat ca intre fotbalistul sau de doar 19 ani si Zavo ar fi mai mult decat o simpla prietenie. Speriata de concurenta, cantareata a dat zvon in tara ca daca o prinde pe Oana, " o va calca in picioare".

Oana a fost prezenta in emisiunea Acces Direct, unde a vorbit deschis despre relatia cu fotbalistul. Vedeta a tinut mortis sa rada si de Anda Adam:

"Nu am sters mesajele de la Catalin Tira! Ma amuza daca Anda Adam a spus ca-mi rupe picioarele. Daca nu-i convenea ce am vorbit cu Tira sau daca nu era adevarat, de ce nu a reactionat? Anda Adam nu mai iesise demult de la naftalina! Tara e in zodia Gemeni.

In timpul conversatiilor ne gandeam daca sa ne sarbatorim ziua de nastere impreuna. Sa vedem daca ne lasa Anduta! M-am suparat ca ea nu a facut nimic sa dezamorseze chestia asta! Pe Anda Adam nu sunt geloasa, pentru ca iubitul ei nu este de un interes major pentru mine.

Nu se pune problema de iubire intre mine si Catalin. Ma poate iubi el, dar eu nu-l iubesc. Nu am cum sa fiu geloasa pe ea, pentru ca eu sunt foarte multumita de cum sunt eu si nu am de ce sa fiu geloasa" - a declarat Oana Zavoranu, informeaza Click.

Oana Zavoranu este experta in scandal. Recent, vedeta a fost protagonista unui adevarat circ, dupa ce iubitul sau, Tomer, a incercat sa se sinucida. Stomaologul a aflat ca Zavo i-a fost infidela si a facut un adevarat scandal zilele trecute, de a trezit vecinii.

Acesta a vrut sa ii fure masina lui Zavo si a amenintat cu sinuciderea (se pare ca a si incercat). Doua masini de politie au fost chemate la resedinta Zavoranu. Politia l-a ridicat pe Tomer si l-a dus la sectia de politie. Inainte de plecare, Oana a iesit dupa el si a facut tot posibilul sa il linisteasca. Aceasta a sarit in bratele lui pentru a il saruta, Tomer fiind numai un zambet. Pentru a nu fi retinut, Zavo nu a depus nicio plangere, iar barbatul a fost eliberat.

foto interior si prima pagina: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: