Setari Cookie-uri

Foto: Nicoleta Luciu a lesinat in direct

Probleme pentru Nicoleta Luciu.

Miscare de P.R. sau realitate?

Nicoleta Luciu urmeaza exemplul bunei sale prietene, Bianca Dragusanu, si incepe sa lesine prin pe platourile emisiunilor tv. Potrivit Click, sotia lui Zsolt s-a prabusit la filmarile emisiunii prezentate de Liviu Varciu (Deschide Camera Comorilor).

Nicoleta a primit imediat ingrijire medicala din partea echipei de salvare:

"A fost de la lipsa de mancare. Mi-au facut niste perfuzii si asta a fost tot. Asta mi se trage ca de o luna tin o dieta sa slabesc. A avut si efecte pentru ca am slabit 14 kilograme. Zsolt mi-a zis sa ma potolesc ca altfel ma curat. Eu nu prea cred in asta, aia din Africa nu mai mananca nimic si nu mai mor." - a declarat NIcoleta Luciu, informeaza sursa mai sus citata.

Nicoleta Luciu se mandreste din nou cu o silueta de fotomodel. Vedeta a slabit 12 kilograme in mai putin de o saptamana, iar acum isi permite sa se pozeze din nou in costum de baie.

Citește și:

Vedeta spune ca cea mai simpla si eficienta metoda pentru pentru a scapa de kilogramele in plus este INFOMETAREA (nu v-o recomand). Sotia lui Zsolt a marturisit ca aceasta este singura "dieta" care da rezultate. Pe langa "ciugulitul mancarii", Nicoleta face si foarte mult sport.

Intr-un interviu acordat emisiunii Click, Nicoleta a marturisit ca deja a scapat de majoritatea kilogramelor acumulate si ca mai are foarte putin pana revine la dimensiunile perfecte:

"Avand in vedere ca am stat mai mult timp cu copiii pe acasa, am ciugulit putin mai mult. Mai un covrigel, mai un sticsulet. Am avut 65 de kilograme, dar in 7 zile am dat 5 kg jos. O saptamana nu am mancat nimic. Infometarea este sora mea geamana.

Daca vrei sa ajungi sex-simbol, nu se poate fara foame. Kilogramele vin si pleaca. Important este sa ma mentin. Nu am facut niciodata o tragedie din cauza kilogramelor in plus. Cu tenul acoperit de fond de ten am curaj sa ies pe strada. Iau anticonceptionale si am inceput o cura de detoxifiere." - a declarat Nicoleta Luciu.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.