Setari Cookie-uri

Iata dovada: Victor Slav S-A IMPACAT cu Bianca Dragusanu

Formeaza din nou un cuplu.

Victor Slav si Bianca Dragusanu nu se mai ascund.

Saptamana trecuta Simona Gherghe anunta in emisiunea Acces Direct ca cei doi sunt in vacanta in Turcia.

"Ma asteptam sa se impace. Bianca nu mai e pe prima pagina a ziarelor si are nevoie de subiecte inventate. L-a dresat bine pe Victor. Daca s-a impacat cu ea, e prostul satului. Ea nu stie sa faca nimic si are nevoie de bani. Viata e grea, trebuie sa-si puna benzina la masina, sa-si plateasca intretinerea." - a spus Mara Banica, invitatul Simonei Gherghe, informeaza Click.

Contactati de presa din Romania, Bianca si Victor au refuzat sa ofere declaratii legate de acest zvon. Bianca a postat mai tot timpul imagini din vacanta pe contul personal de Facebook. Victor Slav a hotarat sa nu faca parte din acest circ - pana acum cateva ore.

Prezentatorul tv a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie cu el la piscina. Este vorba despre un selfie, care ne prezinta un Victor Slav musculos si bine aranjat - mai ceva ca o papusa Ken.

Citește și:

In descrierea pozei, prezentatorul de la meteo a decis sa scrie "peace and quiet" (pace si liniste).

Imediat ce au vazut fotografia, fanele au sarit cu like-uri, in timp ce altii au decis sa ii lase comentarii, sfatuindu-l sa nu dea inapoi si sa nu se impace cu Bianca Dragusanu.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.