Victor Slav si Bianca Dragusanu nu se mai ascund.

Prima imagine cu burtica Biancai Dragusanu. Vedeta este insarcinata in 6 luni

Saptamana trecuta Simona Gherghe anunta in emisiunea Acces Direct ca cei doi sunt in vacanta in Turcia.

"Ma asteptam sa se impace. Bianca nu mai e pe prima pagina a ziarelor si are nevoie de subiecte inventate. L-a dresat bine pe Victor. Daca s-a impacat cu ea, e prostul satului. Ea nu stie sa faca nimic si are nevoie de bani. Viata e grea, trebuie sa-si puna benzina la masina, sa-si plateasca intretinerea." - a spus Mara Banica, invitatul Simonei Gherghe, informeaza Click.

Contactati de presa din Romania, Bianca si Victor au refuzat sa ofere declaratii legate de acest zvon. Bianca a postat mai tot timpul imagini din vacanta pe contul personal de Facebook. Victor Slav a hotarat sa nu faca parte din acest circ - pana acum cateva ore.

Prezentatorul tv a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie cu el la piscina. Este vorba despre un selfie, care ne prezinta un Victor Slav musculos si bine aranjat - mai ceva ca o papusa Ken.

In descrierea pozei, prezentatorul de la meteo a decis sa scrie "peace and quiet" (pace si liniste).

Imediat ce au vazut fotografia, fanele au sarit cu like-uri, in timp ce altii au decis sa ii lase comentarii, sfatuindu-l sa nu dea inapoi si sa nu se impace cu Bianca Dragusanu.

foto interior si prima pagina: Facebook

Bianca Dragusanu isi vinde casa. Cum arata si cat cere pe locuinta?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: