Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata abdomenul lui Kim Kardashian fara pic de Photoshop?

Kim Kardashian, imaginea cu care face furori pe internet.

Ea sa fie? DAAA! Kim Kardashian se pregateste sa devina mireasa si pentru asta munceste non stop. Nu, nu da cu sapa, ci sta ore intregi in sala de fitness, alaturi de antrenorii personali, pentru a mai scapa de cateva kilograme inainte de nunta.

Vedeta se lauda acum cu un corp bine lucrat. Aceasta este atat de mandra de rezultat incat vrea sa arate si fanilor sai cum arata acum. Kim a postat recent pe contul personal de Instagram o fotografie in care isi arata abdomenul.

Imaginea este realizata imediat dupa ce a terminat exercitiile de dimineata.

foto Instagram

Kim Kardashian si Kanye vor sa petreaca luna de miere... in spatiu. Potrivit ContactMusic, cantaretul isi doreste cu disperare sa o duca pe viitoarea sa sotie intr-o calatorie intergalactica. Pentra asta, rapperul trebuie sa scoata din buzunar un milion de euro pentru fiecare noapte petrecuta in spatiu:

Citește și:

"Kanye e obsedat de ceea ce inseamna spatiu si de tot ce inseamna stiinta. Acum, el isi doreste sa petreaca luna de miere in spatiu. La inceput, Kim nu a fost incantata de aceasta idee, dar Kanye a convins-o sa accepte, spunandu-i ca aceasta vacanta va putea fi prezentata in reality show-ul ei." - a declarat o sursa apropiata cuplului.

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.