Oana Zavoranu a fost audiata joi seara timp de cateva ore. Aceasta a fost prinsa in flagrant cu 10.000 de euro luati de la Marek Valcu, medic estetician care i-a pus silicoane pentru prima data.

Fosta sotie a lui Pepe si-a santajat fostul medic ca va vorbi public si va dezvalui detalii compromitatoare despre el.

Potrivit Mediafax, Oana a fost la Politia Sectorului 3, unde a dat declaratii. Aceasta a fost surprinsa iesind din sectia de politie in jurul orei 23:15. Oana era insotita de avocatul personal si nu a acceptat sa vorbeasca despre ce s-a intamplat. Fosta vedeta de televiziune s-a rezumat la a ii avertiza pe jurnalisti ca „ii strica silicoanele.”

Medicul Marek Valcu a marturisit ca a fost santajat de Zavoranu. Se pare ca bruneta i-a trimis doctorului mai multe mesaje, in care il ameninta ca va dezvalui presei informatii compromitatoare despre el daca nu ii ofera 10.000 de euro.

Alexandru Murarescu, avocatul Oanei, este de alta parere:

Se fac cercetari privind infractiunea de santaj. Oana e acuzata ca ar fi cerut de la medicul Marek Valcu o suma de bani. Oana a vrut sa-si recupereze banii cheltuiti ca urmare a 6 operatii nereusite. Parchetul are alta viziune. Oana a abuzat de procedura medierii. Consiliul medicilor trebuie sa-si spuna punctul de vedere privind operatiile realizate ulterior.

Langa Oana era un mediator in timp ce a luat banii. Oana a cerut contravaloarea a sase operatii estetice de mare precizie si masura. Din pacate, ea a ales o metoda nefericita de intra in sfera ilicitului penal. Avem fotografii clare care arata ca sanii Oanei au fost facuti praf de acest doctor. La acel flagrant, doctorul Marek a aruncat plicul cu bani in masina Oanei Zavoranu, iar ea nu i-a numarat.

Eu nu pot confirma spusele domnului Marek Valcu. Medierea nu trebuie sa se faca neaparat la un birou, ci si intr-o parcare ca in aceasta seara. Exista un martor fundamental in favoarea Oanei. Nu cunosc continutul acestor mesaje trimise de Oana medicului Marek Valcu. Nu s-a realizat procedura de flagrant", a declarat Alexandru Murarescu, avocatul Oanei Zavoranu, informeaza Click.

foto interior si prima pagina: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: