Setari Cookie-uri

Foto interzis minorilor: Uite cum a indraznit sa se pozeze Oana Zavoranu

Oana Zavoranu si cea mai indrazneata poza de pana acum.

Oana Zavoranu face tot posibilul sa revina in atentia noastra (din pacate nu prea reuseste). Aceasta continua cu dezvaluirile legate de trecutul lui Pepe, fostul sot, insa se pare ca nimeni nu o baga in seama.

Si daca aceste povestioare nu functioneaza, vedeta trece la urmatorul nivel: renuntarea la haine. Si o face fara nicio jena, atat prin platourile tv pe unde este invitata, cat si pe paginile sale de Facebook.

Oana a postat recent pe Facebook o fotografie cu ea dezbracata - bruneta este doar in lenjerie intima. IN descrierea imaginii, aceasta vorbeste despre o intalnire pe care a avut-o cu fanii sai:

"M-au intrebat de ce sunt singura...si am spus ca am facut schimbari majore in viata mea,si de multe ori singuratatea ma linisteste si imi face bine...,,stiu poate sunt ciudata,excentrica,imprevizibila,dar nu fac rau si iert....ce stiti concret si credeti ca ar trebui sa stiu si eu...aici sunt" - scrie Zavo.

Citește și:

Intr-o alta imagine, Oana isi ridica fustita pentru a i se vedea fundul - si asta se intampla intr-o emisiune televizata.

"Imi permit si momente de relaxare si in care sa ma ocup si de mine putin....sa faceti in fiecare zi ceva,cat de putin pt voi....daca nu te iubesti TU cel mai tare,nu o sa o faca nimeni in locul tau" - DA, astea sunt momente de relaxare pentru ea.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.