Setari Cookie-uri

Momentul adevarului: Cum arata Lavinia Parva in costum de baie? "M-am speriat si eu!"

Lavinia Parva si adevarata ei silueta.

Lavinia Parva a citit presa si a aflat ca este grasa... sau insarcinata.

Mandra de silueta ei de fotomodel, iubita lui Stefan Banica Jr a tinut mortis sa demonstreze ca ea nu este grasa, ci arata foarte bine. Si pentru asta a ales sa se pozeze intr-un costum de baie cu iluzie optica, care mai taie cativa centimetri din talie si coapse. Nu stiu de ce, dar eu tind sa cred ca aceasta poza este facuta anul trecut (sau in urma cu cateva luni).

Lavinia a postat urmatoarea imagine pe contul oficial de Facebook.

"Dragii mei, in ultimul timp am aflat din anumite publicatii ca sunt foarte grasa. Adevarul e ca, atunci cand am vazut fotografiile, m-am speriat si eu, cand mi-am dat seama ce poate face photoshopul. Asa ca, "orientandu-ma" dupa acele imagini, mi-a fost frica ca nu voi avea loc pe o plaja normala si am cautat una pustie, pentru a putea ocupa tot nisipul! Sunt foarte "simpatici" cei care isi doresc cu tot dinadinsul sa faca rau gratuit. Va doresc o zi minunata si sa ne bucuram in continuare de soare!" - este mesajul care insoteste poza.

Citește și:

Care Photoshop, cand imaginea este postata chiar de ea?

Imediat ce au vazut imaginea, presupusii fanii au reactionat imediat:

"O adevarata femeie nu trebuie sa demonstreze nimic nimanui ... O femeie adevarata nu este doar frumosa fizic ..."

"Nu esti grasa, dar ti-ai tras costumul ala de baie ca sa te avantajeze sa pari mai slaba decat esti. Oricum,esti buna. Daca ai avea si creier sa nu mai spargi casele altora...ai fi si mai buna"

"costumul te avantajaza,volum ai....adica cateva kg in plus" - sunt cateva dintre comentariile postate de prietenii virtuali ai vedetei.

Aceasta este imaginea postata de Lavinia in urma cu doar cateva zile.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.