Setari Cookie-uri

Foto: Picioarele ei sunt ca doua bete! Uite cum a ajuns sa arate Angelina Jolie

Angelina Jolie, ingrijorator de slaba.

Angelina Jolie continua sa slabeasca vazand cu ochii.

La fiecare aparitie publica, actrita uimeste cu o silueta extrem de fragila. De cele mai multe ori, o vedem purtand rochii lungi sau pantaloni. Mi-am dat seama ca motivul pentru care nu vrea sa isi mai expuna picioarele este legat de greutatea ei.

Cum arata Angelina Jolie cu rochie lunga?

Impecabil - as spune eu. O tinuta care ii pune in evidenta talia subtire si ii ascunde picioarele. Fotografia de mai sus este realizata in urma cu cateva saptamani, la gala premiilor Oscar. Partenera lui Brad Pitt a purtat o rochie cu paiete, fara sutien.

Cum arata Angelina cu picioarele la vedere?

Vedeta a slabit extrem de mult si pare sa nu se opreasca din aceasta obsesie. La cei 1,73 metri inaltime ai sai, aceasta cantareste doar 40 de kilograme.

In decembrie, 2013, Angelina Jolie a lesinat pe platourile de filmare ale peliculei Unbroken. Oboseala, stresul si lipsa meselor regulate si-au spus cuvantul. Vedeta a cazut din picioare si toata lumea a intrat in stare de soc.

Citește și:

Dupa scurt timp, Angelina si-a revenit, insa i-a luat insa cateva minute pentru a sta singura in picioare. Imediat ce s-a ridicat, Jolie a tinut mortis sa continue filmarile, chiar daca toti cei din jurul sau au sfatuit-o ca ar fi indicat sa mearga la spital pentru restul zilei pentru a primi ingrijiri medicale.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.