Setari Cookie-uri

Foto: Oana Roman a slabit 20 de kilograme in trei luni. Cum arata vedeta acum?

Oana Roman, mai slaba ca niciodata.

O mai recunoasteti?

Oana Roman se lauda ca a reusit sa scape de 20 de kilograme in numai trei luni. Vedeta a declarat pentru ziarul Click ca a dat usor jos kilogramele acumulate in timpul sarcinii... insa problemele de sanatate au facut-o sa piarda in greutate.

Asa arata inainte de nastere

Oana a spus ca se simte mult mai bine acum si ca isi reia activitatile zilnice. Aceasta a marturisit ca nu doar operatiile au ajutat-o sa slabeasca, ci si adoptarea unui stil de viata mult mai sanatos:

"Ma simt mult, mult mai bine. Recuperarea e reusita. Am slabit aproape 20 de kg, in urma operatiilor si zilelor petrecute in spital. Mi-am schimbat si stilul de viata de cand e cea mica, mesele sunt mult mai regulate. Fizic ma simt mult mai bine. Operatia este OK, s-a inchis, deci pot spune ca totul este bine. Mai sunt maxim 3 saptamani pana la nunta." - a spus Oana Roman pentru emisiunea Click tv.

Citește și:

Asa arata Oana acum

Oana a trecut prin momente dificile dupa nastere. Mama ei, Mioara Roman, a declarat ca motivul pentru care fiica ei a fost nevoita sa intre din nou in sala de operatii a fost cezariana - Oana a facut o infectie si a avut nevoie de o noua interventie chirurgicala.

A facut o infectie si s-a operat inca o data. Interventia a fost destul de dura si a fost efectuata de dr. Mitulescu la Sanador. Au existat complicatii la inchiderea operatiei. Infectia i-a afectat muschii abdominali si aproape i-a perforat intestinul gros. A pierdut si laptele.


A marcat-o foarte mult ca a trebui sa se interneze si sa stea departe de copil. I-am spus ca o sa fie bine si eu chiar cred lucrul asta
" - a declarat Mioara Roman, informeaza sursa mai sus citata.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.