Setari Cookie-uri

Foto: Arata FANTASTIC! Andreea Marin a urmat un nou tratament la Bodrum

Un nou tratament de sanatate pentru Andreea Marin.

Andreea Marin a plecat din nou in Turcia pentru a participa la o nunta a unui bun prieten de-al sau. Vedeta a profitat de timpul petrecut in tara in care si-a gasit linistea si a mers in Bodrum, pentru un nou tratament de purificare si detoxifiere.

Fosta zana a surprizelor a marturisit ca a plecat doar pentru trei zile, in care a ales sa faca yoga, sa citeasca si sa manance doar mancaruri sanatoase.

Vedeta arata incredibil - a slabit enorm, iar fericirea se citeste pe chipul ei. Sotia lui Tuncay nu a rezistat, asa ca a postat mai multe imagini pe reteaua de socializare.

"E o perioada in care mult din energia mea pleaca spre cei din jur si am nevoie de surse de pozitivitate pentru ca balanta sa ramana in echilibru, de momente petrecute doar cu mine insami, cu gandurile mele si cu natura care imi reincarca bateriile.

Am ales 3 zile de detoxifiere minte, trup si suflet, pentru ca o experienta cum este calatoria si intalnirea cu mii de oameni din toate colturile tarii e un consum care are nevoie de compensatie." - a scris Andreea pe contul de Facebook.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.