Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata Elena Gheorghe la corp? S-a pozat doar in costum de baie

Elena Gheorghe, un adevarat top model.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai frumoase vedete din Romania: tinute elegante, cu un machiaj sofisticat si o coafura perfecta, cantareata reuseste de fiecare data sa aiba o aparitie impecabila.

Pe langa faptul ca este foarte frumoasa, artista are si un corp de top model. Mama a unui baietel de doi anisori, Elena a avut grija de silueta sa: sport (in special mult dans) si o alimentatie sanatoasa si diversificata.

Potrivit Click, solista a avut grija sa nu mai consume prajeli, mancaruri fast food si, cel mai important, a renuntat la dulciuri. A avut mese regulate si a inclus in dieta sa multe fructe.

Dupa doua luni de la nastere, Elena s-a intors pe scena, onorandu-si contractele: concerte, aparitii la emisiuni tv, interviuri si shootinguri pentru reviste de fashion.

Recent, Elena Gheorghe a lansat un nou videoclip. Melodia se numeste Mamma Mia (He's Italiano) si este destul de catchy, insa clipul te va cuceri definitiv. Elena pare sa se inspire din stilul amuzant si casual cu care ne-a cucerit Katy Perry. Un videoclip cum de mult timp nu am mai vazut prin Romania.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.