Setari Cookie-uri

Rita Muresan s-a laudat ca a slabit cu diete si mult sport! Adevarul despre cum a dat jos 50 de kilograme

Rita Muresan si minciunile despre dieta sa miraculoasa.

Toata lumea stie ca Rita Muresan a slabit extrem de mult - a avut aprecierea noastra deoarece a spus ca si-a schimbat stilul alimentar si a facut foarte mult sport.

Pe principiul "Nu tot ce zboara se mananca", aflam ca Rita si-a facut o operatie de micsorare a stomacului. Da, acesta este adevarul din spatele dietei sale drastice. Reporterii Cancan au aflat ca designerul a recurs la acest procedeu chirurgical deoarece isi dorea sa slabeasca rapid intr-un timp foarte scurt:

"Nu ii place sa vorbeasca despre acest lucru. Este persoana publica si nu vrea sa fie implicata in astfel de lucruri. Insa, sunt persoane carora le-a marturisit ca si-a facut o astfel de interventie si ca acesta este motivul pentru care a reusit sa slabeasca atat de mult, intr-un timp atat de scurt.

Acum mananca foarte putin. De asemenea, nu mananca niciun aliment interzis. Se simte foarte bine in pielea ei" - a declarat o persoana din anturajul Ritei Muresan, informeaza sursa mai sus mentionata.

Citește și:

Contactata de jurnalistii Cancan, Rita nu a vrut sa comenteze aceste zvonuri:

"Nu comentez acest subiect. Am alte lucruri mult mai importante de spus si de facut. Nu cred ca e de interes public daca eu sau nu mi-am facut o astfel de interventie" - a spus creatoarea de moda.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.