Setari Cookie-uri

Foto: Andreea Balan a ajuns piele si os! Uite cat de slaba este acum

Adio, forme sexy.

Andreea Balan a ajuns anorexica.

Cantareata sufera in tacere dupa despartirea de Keo. Daca inainte era foarte sexy, cu forme voluptoase, acum Andreea a ajuns piele si os.

Asa arata Andreea Anul trecut

Intr-o imagine postata recent pe contul personal de Facebook, artista pare de nerecunoscut. Doar sanii ce au mai ramas de ea. Rochita ii pune si mai bine in evidenta talia de viespe, mainile ei sunt extrem de subtiri, in timp ce colierul masiv de la gat ii acopera oasele proeminente.

Asa arata Andreea acum

Cantaretul Keo nu a recunoscut nici pana acum ca a inselat-o pe Andreea. Cea mai recenta declaratie a artistului a fost legata de faptul ca relatia dintre el si Misty a fost una strict profesionala, iar intre el si tanara cantareata nu s-a intamplat absolut nimic.

Keo spune ca aceasta relatie este inventata de presa, iar intre el si Misty este vorba doar despre o colaborare profesionala. Artistul a facut acest anunt pe un site de socializare:

Citește și:

"Tin sa precizez ca a fost doar o colaborare strict profesionala, prin casa de discuri Roton. De cand m-am lansat in muzica, am fost mereu cuplat de presa cu toate fetele cu care am colaborat pe plan profesional si sunt sigur ca asa se va intampla in continuare." - a fost mesajul lui Keo.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.