Setari Cookie-uri

Foto: Oana Zavoranu s-a tuns! Cum ii sta cu parul mai scurt?

Oana Zavoranu, schimbare neasteptata de look.

Adio, par lung.

Oana Zavoranu a decis ca este timpul pentru o schimbare de look. Vedeta a renuntat la parul lung pentru o tunsoare lejera, de vara.

Asa arata Oana Zavoranu inainte

Fosta sotie a lui Pepe a mers la stilistul sau preferat, care a ajutat-o sa isi gaseasca coafura care i se potriveste cel mai bine. Mandra de ce a iesit, Oana a postat deja pe contul oficial de Facebook o fotografie.

"Plec acum de la Alina mea care imi face parul ca nimeni altcineva" - spune Oana in descrierea imaginii.

Asa arata Oana Zavoranu acum

Oana Zavoranu era pregatita sa mearga la o emisiune tv. Pentru aceasta aparitie, fosta prezentatoare a ales sa poarte o tinuta all white - pana si ochelarii de soare au fost accesorizati cu vestimentatia.

Luna trecuta, Oana Zavoranu a a fost prinsa in flagrant cu 10.000 de euro luati de la Marek Valcu, medic estetician care i-a pus silicoane pentru prima data.

Citește și:

Fosta sotie a lui Pepe si-a santajat fostul medic ca va vorbi public si va dezvalui detalii compromitatoare despre el.

Potrivit Mediafax, Oana a fost la Politia Sectorului 3, unde a dat declaratii. Aceasta a fost surprinsa iesind din sectia de politie in jurul orei 23:15. Oana era insotita de avocatul personal si nu a acceptat sa vorbeasca despre ce s-a intamplat. Fosta vedeta de televiziune s-a rezumat la a ii avertiza pe jurnalisti ca „ii strica silicoanele.”

Medicul Marek Valcu a marturisit ca a fost santajat de Zavoranu. Se pare ca bruneta i-a trimis doctorului mai multe mesaje, in care il ameninta ca va dezvalui presei informatii compromitatoare despre el daca nu ii ofera 10.000 de euro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.